Over ons

Tile Trade Center: Het informatieplatform voor uw tegeladvies.

Met vestigingen in Antwerpen, Gooik en Roeselare lanceert de tegeldistributiegroep Ri.Pa. als pionier op de Belgische markt de permanente professionele tegelexpo Tile Trade Center. Met dit nieuwe concept sturen zij aan op een verfijnde en intensieve samenwerking met hun professioneel cliënteel. Het is een uniek concept dat fungeert als een permanent meeting point waar architecten welkom zijn om zich te informeren over de nieuwste trends. Daarnaast kunnen vloerders, aannemers en projectontwikkelaars hun klanten doorsturen voor keuzebepalingen. TTC zorgt voor een persoonlijke klantenbegeleiding, waarin zowel de technische kennis als het esthetisch aspect en het geven van kleuradvies centraal staan. Een uniek B2B concept voor elke professional die denkt aan de toekomst.

Een innovatieve visie op de tegelmarkt, met als doelgroepen:

  • architecten, studiebureaus
  • tegelzetters
  • bouwmaterialen- en tegelhandelaars
  • promotoren
  • renovatiebedrijven en andere bouwgerelateerde actoren

Het concept

De permanente tegelexpo voor de professioneel

Het concept stoelt op de basisgedachte dat éénieder die op zoek is naar het geschikte keramische product voor een specifiek en gepersonaliseerd bouwproject zich zonder commerciële verplichtingen een idee kan vormen van het huidige tegelaanbod in het midden- en topsegment van de gemondialiseerde tegelindustrie.

Nooit tevoren heeft de tegelindustrie het productieproces van de keramiek zo verfijnd als vandaag, met als resultaat een onuitputtelijke bron van keramische interieurdecoratie, waarbij zelfs de echte natuursteenliefhebber vertwijfeld deze industriële (r)evolutie nauwlettend in de gaten houdt.

Verfijnde presentatie en promotie hebben steeds een cruciale rol gespeeld in het succes van deze snelle omwenteling van ontwikkeling van producten in onze sector, wat op zijn beurt heeft geleid tot het pocketiseren van wereldbefaamde Cersaie & Cevisamabeurzen om tegemoet te kunnen komen aan de flow van innovaties in de tegelwereld voor het brede publiek.

Deze synergiëen dienen een antwoord te bieden aan het bestendingen van de commerciële samenwerking in de toekomst, door een antwoord te bieden op het marktcomforme gehalte van presentatie der nieuwigheden op de Belgische markt.

Een greep uit de ondersteunde tools vindt u hieronder:
een verfijnde samenwerking met de Ri.Pa partners, totaalconcepten in tegeladvies, exponentiële uitbreiding van het bestaande productenassortiment, nieuw "state of the art" technische toepassingen, opleidingen en trainingssessies van nieuw gerecruteerde interieuradviseurs in de tegelsector, workshops in samenspraak met de in TTC aanwezige leveranciers.

Met dit unieke, nieuwe concept, wensen wij een permanente tegelbeurs op te richten voor onze professionele klanten. Uiteraard zijn alle actoren, actief op de nationale bouwmarkt, welkom in onze showroom. De huidige tegelcollecties zijn de laatste jaren over het algemeen gesofistikeerder geworden en deze evolutie kunnen we alleen maar toejuichen. Maar daardoor dringt zich noodzakelijkerwijs een meer doordachte en professionele presentatie op.

Elk bezoek aan de jaarlijkse beurzen van Cersaie en Cevisama leverden tientallen nieuwigheden op in onze collectie. Dit bracht ons op het idee om presentaties van nieuwigheden en de totale collecties van onze leveranciers te bundelen onder één dak. Met zijn blijvend karakter qua presentatie kan TTC gepersonaliseerde bezoeken organiseren, en naast het commerciële aspect leggen wij ook enorm de nadruk op informatieverstrekking.

De toonzaal

Als permanente tegelexpo is onze toonzaal ingedeeld in verschillende beursstanden. Deze stellen elk op hun beurt een toonaangevende tegelfabrikant voor. Dankzij dit toonzaalconcept hebben wij de ruimte om het volledige gamma van iedere leverancier te tonen.

Particulieren zijn eveneens van harte welkom in onze toonzaal om zich professioneel te laten begeleiden in hun welbepaalde tegelkeuze. Voor een verkoop verwijzen wij ze steeds door naar onze verdeelpunten. Omdat uw keuze belangrijk is, vragen wij om een afspraak te maken. Zo kunnen wij voldoende tijd voor u uittrekken.

Contact info

Antwerpen

Gooik

Roeselare

Kalken