fbpx Tile Trade Center, by Ri.Pa.

Hogedruklaminaat van BerryAlloc

1. Maximale sterkte

De hogedruklaminaatvloeren van BerryAlloc® zijn opgewassen tegen intensief gebruik, allerlei soorten schokken en zware belastingen.

2. 100% duurzame productie in Noorwegen

Alle vloeren van hogedruklaminaat van BerryAlloc® worden in Noorwegen ontworpen en geproduceerd. De vloeren zijn geïnspireerd door de natuur, het design en de lifestyle van Scandinavië. Er wordt het grootste belang gehecht aan de algemene aanblik van de vloer en aan de combinatie van decor en oppervlak.

3. Producten van topkwaliteit

De solide, duurzame bovenlaag wordt afzonderlijk geperst en op de basisplaat gelijmd. Dit proces geeft een plank die beduidend sterker is dan traditioneel laminaat, met een duurzaam, slijtvast vloeroppervlak. Dankzij dat oppervlak zijn deze vloeren van klasse 34/AC6 buitengewoon goed bestand tegen krassen en vlekken.

4. Levenslange garantie

Het hogedruklaminaat van BerryAlloc® krijgt een levenslange garantie mee voor residentieel gebruik en een garantie van 10 jaar voor commercieel gebruik. Ideaal voor alle commerciële, zakelijke en residentiële toepassingen.

5. Revolutionair lockingsysteem

Het duurzame en ultrasterke ALULOC-lockingsysteem, verkrijgbaar voor Stone en Grand Avenue, vormt een solide, gesloten vloeroppervlak dat moeiteloos bestand is tegen intensief gebruik en belastingen tot 1200 kg per strekkende meter verdraagt. Deze vloeren van hogedruklaminaat behoren tot de sterkste op de markt.

6. Een vlotte plaatsing

Je kunt de hogedruklaminaat zonder expansieprofielen op een oppervlakte van 225 m² plaatsen, of op een maximale lengte van 15 meter.

7. Geluiddemping

Het Silent System, een akoestische onderlaag die in het BerryAlloc®-hogedruklaminaat is opgenomen, beperkt het lawaai met meer dan 19 decibel.

8. Waterdicht dankzij AquaResist

De AquaResist HDF-planken met afgedichte randen verzekeren een optimale bescherming tegen vocht.

9. Onderhoudsvriendelijk

Een vloer die er net als echt hout uitziet, maar die je gemakkelijk met water en zeep kunt schoonmaken? Dat heb je met een vloer van laminaat. Meer dan een vochtige doek of dweil en wat detergent heb je niet nodig om je vloer er jarenlang als nieuw te doen uitzien.

Dit artikel bevat informatie van Berry Alloc. U vindt hun uitgebreide assortiment in onze toonzalen.

Test