fbpx Tile Trade Center, by Ri.Pa.

Onderhoud van gelakte of geverniste vloeren

WOCA Vinyl- en Vernis Polish
Product op waterbasis voor het opfrissen van alle gelakte oppervlakken

WOCA Vinyl- en Vernis polish is geschikt voor PVC, laminaat en gelakte/geverniste oppervlakken. WOCA Vinyl- en Vernis polish versterkt het oppervlak en doordat het beschermt tegen slijtage en krassen, verlengt het de levensduur van de toplaag. De bestaande laag WOCA Vinyl- en Vernis Polish wordt bij iedere nieuwe applicatie verwijderd, zodat er geen dikke laag opgebouwd wordt. Aanbrengen indien noodzakelijk.

Voorbereiding

Voor het aanbrengen van de Vinyl -en Vernis Polish, het oppervlak grondig reinigen met WOCA Intensiefreiniger in een verhouding van 1:10 d.m.v. dweil of wringmop.

Toepassing

De vloer moet volledig droog zijn voordat de Vinyl- en Vernis Polish wordt aangebracht. Breng een pure dunne laag van de Vinyl- en Vernis Polish aan. (Indien de wringmop vuil is, spoel deze dan in schoon water uit en de mop daarna krachtig droogwringen. Breng het product verder aan. Ga niet verder met het aanbrengen van Vinyl- en Vernis Polish wanneer de droging van de vloer begonnen is. Laat het oppervlak minstens 30 minuten drogen.

foto_woca_products

WOCA Vinyl- en Vernisreiniger
Voor het regelmatig reinigen van alle gelakte oppervlakken

Vinyl- en Vernisreiniger wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van gelakte of geverfde oppervlakken en voor oppervlakken van vinyl, vloertegels, linoleum, laminaat, etc. Vinyl- en vernisreiniger bouwt geen zeepfilm op en is daardoor zeer geschikt voor oppervlakken die regelmatig gereinigd moeten worden.

Voorbereiding

Voor het schoonmaken van bijzonder vuile vloeren of het verwijderen van hardnekkige vlekken kan gebruik gemaakt worden van WOCA Intensiefreiniger of WOCA Super Ontvlekker.

Toepassing

1. Meng 125ml WOCA Vinyl- en Vernisreiniger met 5 liter koud water voor het regelmatig onderhoud.

2. Maak de vloer in gedeeltes van + 5 m2 in de lengterichting schoon met een uitgewrongen mop of dweil (nerfrichting).

3. Dweil nadien de vloer goed droog.

4. Herhaal de stappen tot de volledige vloer schoongemaakt is.

BELANGRIJK: Voor de gezondheid van uw parket en uzelf is de juiste luchtvochtigheid van groot belang! De ideale luchtvochtigheid in uw huis moet tussen de 45 en 65% liggen. Een luchtbevochtiger is aan te bevelen! Meer info kan u verkrijgen via onze medewerkers.

Al deze producten zijn verkrijgbaar in onze Tile Trade Centers. Vraag gerust meer informatie aan onze medewerkers.

Download hier de instructiefiche als .pdf.

Test