fbpx Tile Trade Center, by Ri.Pa.

Meer gemoedsrust én warmere voeten

Heb je je zinnen gezet op een houten vloer in de badkamer? Maar dan graag één zonder waterkringen of waterstress? Tijd voor laminaat! Want dat is spatwaterbestendig, voorzien van een waterafstotende coating en gezellig warm.

 

Een laagje laminaat is alles wat je nodig hebt.

Heerlijk genieten van die stomende douche of dat zalig warme bad om dan meteen de vloer te moeten droogdweilen uit schrik voor waterkringen? Het is een anticlimax van jewelste. En dat is eigenlijk nergens voor nodig. Een ideaal alternatief voor parket in natte ruimten is immers laminaat. Een plankenvloer dus, maar dan wel één waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Want wie opteert voor laminaatplanken weet dat die planken een eindlaag kregen die behandeld werd waardoor je vloer spatwaterbestendig wordt. Geen insijpeling dus en al helemaal geen ontsierende waterkringen. Fijn voor je gemoedsrust.

berryalloc

 

Houten vloer: geschikt voor elke badkamer

Een koele, strakke badkamer wordt dankzij die plankenvloer wat verzacht en oogt meteen een stuk warmer. Voor een landelijk exemplaar is zo’n plankenvloer het noodzakelijke puntje op de i. Geschikt voor elke badkamerlook dus.
Het maakt het leven net iets makkelijker. Geen paniek meer wanneer de kroost met veel gespetter duikbootje speelt, geen stress wanneer de hond zich na zijn shampoobeurt droog schudt. Of warmere voeten, een pak minder zorgen én een mooie badkamer. Winnen op alle fronten! De laminaatvloeren van Berry Alloc zijn beschermd met Hydroplus, een waterafstotende coating. Met de Ocean, Ocean V4, Ocean Luxe, Eternity en Eternity Long hebben we schitterende collecties in ons gamma.

berryalloc

 

Liever een retrolook?

Hou je van het warme gevoel van een houten vloer onder je voeten maar heb je het wel voor retro? De Stone en Retro Chic zijn laminaatplanken met de looks van een retrotegel. Zo combineer je de look van een keramische tegel met de capaciteiten van een laminaatvloer.

 

Dit artikel is gebaseerd op informatie van Berry Alloc, u vindt hun uitgebreid gamma vloeren in onze toonzalen.

Test